Resultaten

FarmWise is dé tool bij het verkrijgen van inzicht in de organisatie en processen binnen het varkensbedrijf. De resultaten worden helder weergegeven in wekelijkse rapportages, met als doel om samen met het team de organisatie te verbeteren.

Medewerkers kunnen eenvoudig werken met persoonlijke dag- en weekplanningen, waarbij alle uitgevoerde taken nauwkeurig worden geregistreerd en er een duidelijk totaaloverzicht gecreëerd wordt. Bovendien biedt de online omgeving tal van aanvullende functies; waaronder de nauwkeurige registratie van (toekomstig) verlof, toegang tot documenten en de mogelijkheid om ‘incidentele’ takenlijsten te maken voor werkzaamheden die sporadisch voorkomen, maar essentieel zijn om bij te houden.

Naast accurate overzichten van de gewerkte uren per medewerker wordt ook direct inzichtelijk waar de uren binnen het bedrijf besteed worden. Aan welke diergroep, in welke stal en ook de precieze uren per handeling worden inzichtelijk. Hierdoor krijg je als ondernemer onmiddellijk inzicht in mogelijke (efficiëntie)verbeteringen in jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kun je met behulp van deze gegevens in combinatie met technische en financiële gegevens de arbeidsbehoefte en arbeidskosten bepalen per zeug, afgeleverd biggetje of vleesvarken. Deze gegevens kunnen vervolgens worden vergeleken met eerdere perioden, andere bedrijfslocaties en de resultaten van andere ondernemers, wat waardevolle inzichten oplevert.

Hier zijn enkele voorbeelden van de rapportages die met FarmWise binnen jouw bedrijf kunnen worden gecreëerd:

Op basis van de ingevoerde data kunnen weekoverzichten per medewerker gemaakt worden om te zien op welk moment welke handelingen zijn uitgevoerd. Daarnaast kan ook in één oogopslag gezien worden welke looplijnen deze medewerker hanteert en op welke momenten er personen aanwezig zijn op verschillende locaties.

Binnen Power BI is het mogelijk om jouw bedrijfsdata dagelijks in te zien. Zo zijn de uren per locatie, per diergroep, per thema, per handeling en  per medewerker eenvoudig in te zien en te vergelijken met resultaten uit eerdere perioden.

Aan de hand van de data kunnen verschillende overzichten worden gemaakt. Hierdoor wordt duidelijk wat de verhouding in arbeidsinzet per diergroep binnen jouw bedrijf is. Daarnaast kan wekelijks worden bepaald hoeveel uren er worden besteed per 100 zeugen per week. Zo kan eenvoudig worden vastgesteld hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van referenties of een gesteld target.

Meer inzicht in de arbeidsinzet binnen jouw organisatie? Ik help je er graag bij!

Jelle Nijenhuis

Business Developer

0493698907 Of neem contact met me op