Onze werkwijze

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen werkwijze en behoeften. Daarom werken we niet met een one-size-fits-all oplossing voor organisatieverbetering in de varkenshouderij. Onze aanpak begint met een 0-Meting voor jouw bedrijf. Deze meting kan eenvoudig door jou als ondernemer online worden ingevuld. De resultaten van de 0-Meting vormen de basis voor een op maat gemaakt adviesrapport. Dit rapport bevat aanbevelingen om de prestaties van jouw organisatie te verbeteren.

Samen met een van onze adviseurs bepaal je de route naar continue verbetering. Onze aanpak richt zich op het bieden van inzicht, overzicht, structuur en positieve ontwikkelingen binnen jouw organisatie.

Meer inzicht in de arbeidsinzet binnen jouw organisatie? Ik help je er graag bij!

Jelle Nijenhuis

Business Developer

0493698907 Of neem contact met me op

Een voorbeeld van hoe de werkwijze bij FarmWise uit kan zien:

1

0-Meting

Vul de online 0-Meting in als ondernemer. Deze heeft betrekking op jouw bedrijf in relatie tot de arbeidsinzet, maar er wordt ook ingezoomd op jou als ondernemer.

2

Presentatie Adviesrapport

Vanuit de 0-Meting wordt een bedrijfsspecifiek adviesrapport die wij bij jou op locatie komen presenteren, met hierin praktische aanbevelingen om als organisatie stappen te zetten.

3

Implementatie FarmWise

FarmWise introduceert de tool aan jouw personeel met een presentatie op locatie. Een FarmWise-adviseur zal dit proces zorgvuldig begeleiden door uit te leggen wat we gaan doen en vooral waarom we gaan werken met FarmWise.

4

Inventarisatiefase en bepalen doelstellingen

In deze periode van 12 tot 16 weken gaan we aan de slag met FarmWise om een goed beeld te krijgen van de arbeidsinzet op jouw bedrijf. Na deze fase maken we een uitgebreide analyse waarin we de data van jullie bedrijf vergelijken met data van andere bedrijven. We leggen deze analyse voor aan jou als bedrijfsleider en gaan daarna met het team in gesprek om te bepalen welke SMART doelstellingen we kunnen gaan neerzetten voor de aankomende periode.

5

Periodieke rapportages

We verzorgen wekelijks online rapportages, waarin de teamprestaties en gewerkte uren gedetailleerd worden weergegeven. Hiermee wordt inzicht geboden in onder andere de totaal gewerkte uren, per diersoort, per thema of per locatie. De resultaten worden ook afgezet tegen de gestelde teamdoelstellingen.

6

Advisering & Ontwikkeling

Elke +/- drie maanden plannen we samen met jou een teamoverleg in om de voortgang te bespreken. Dit is een terugkerend proces waar, al dan niet onder begeleiding van een bedrijfsadviseur, geëvalueerd wordt over de rapportage van afgelopen periode. Aan de hand van deze analyse stellen we nieuwe team-/ bedrijfsdoelen vast. Zo ga je samen als team aan de slag voor een datagedreven lerende organisatie zonder het bedrijfsdoel uit het oog te verliezen.

7

Persoonlijke begeleiding personeel

Tot slot is het ook mogelijk om samen met een HR-consultant of coach aan de slag te gaan om jouw organisatie persoonlijker te maken en de juiste basis te vormen voor een team dat streeft naar vooruitgang.